BLOGI

Tämä blogi on Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen jäsenien oma palsta, johon voit kirjoittaa ajatuksiasi ties mistä, kertoa näyttelyistäsi, kertoa järjestämistäsi kursseista (yksityiskohdat mielellään linkin kautta omIlla sivuIllasi). Ja niin edelleen. Kirjoitukset säilytetään vuoden ajan. Voit myös poistaa juttujasi, kun ne eivät enää ole ajankohtaisia. Aihesanoilla löydät itsellesi mielenkiintoisia juttuja. Voit kommentoida toisten kirjoituksia ja tykätä niistä.

Voidaksesi kirjoittaa blogiin tai kommentoida toisten tekstejä, sinun tulee olla kirjautunut. Mahdolliset juttuun liittyvät kuvat laitetaan liitteiksi. Ei-jäsenet voivat kommentoida juttuja Facebookissa.

Kirjoituksissamme noudatamme netikettiä. Jos et voi sanoa nätisti, mieti, kannattaako sanoa ollenkaan.

 

kiinalaista xieyi-maalausta ja kalligrafiaa
joka toinen tiistai 11.9. alkaen klo 15–18
Länsi-Pasila, Leankatu 7, kerhohuone
ohjaajina Wu Jingliang ja Xiong Zhichun
maksu 15 € kerralta, omat välineet,
lisätiedot Tapani Kajaste, 045 1388680
tapani.kajaste(at)a-konsultit.fi
 
xieyi-maalausta_ja_kalligrafiaa2_1526307340.pdf
Avaa
Lue lisää
14. May 2018 14:15

Hei!

Olemme huomanneet, että blogilla ei ole seuraajia siinä määrin kuin Facebook-sivuillamme. Jatkossa tiedotamme ja otamme mielellämme tietoa vastaan akvarelliin liittyvistä näyttelyistä, kursseista ja tapahtumista tiedottajan sähköpostiin ja jaamme ne Fabebook sivuillemme, joiden kautta ne saavat paljon/parhaiten näkyvyyttä. Lämpimästi tervetuloa Facebook-sivuille!

https://www.facebook.com/SuomenAkvarellitaiteenyhdistysRy/

aurinkoisin terveisin: Piela Auvinen, tiedottaja SAy, tiedottaja.say@gmail.com

Lue lisää
03. May 2018 13:27

Sivut

1