BLOGI

Tämä blogi on Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen jäsenien oma palsta, johon voit kirjoittaa ajatuksiasi ties mistä, kertoa näyttelyistäsi, kertoa järjestämistäsi kursseista (yksityiskohdat mielellään linkin kautta omIlla sivuIllasi). Ja niin edelleen. Kirjoitukset säilytetään vuoden ajan. Voit myös poistaa juttujasi, kun ne eivät enää ole ajankohtaisia. Aihesanoilla löydät itsellesi mielenkiintoisia juttuja. Voit kommentoida toisten kirjoituksia ja tykätä niistä.

Voidaksesi kirjoittaa blogiin tai kommentoida toisten tekstejä, sinun tulee olla kirjautunut. Mahdolliset juttuun liittyvät kuvat laitetaan liitteiksi. Ei-jäsenet voivat kommentoida juttuja Facebookissa.

Kirjoituksissamme noudatamme netikettiä. Jos et voi sanoa nätisti, mieti, kannattaako sanoa ollenkaan.

 

Akvarellileiri_Yyteri_2017_1485618186.pdf
Avaa
Lue lisää
28. January 2017 15:43

Hei,
Olen aloittanut tekemaan ja tallentamaan video-demot Youtube -kanavani. Se on hauska ja kiinnostava. Tällä hetkellä kanavassa löysitte 4 akvarelli-demo -videoita ja olen jatketaan laitamaan uudet videot. Se kuulu myöskin minun opiskelu-projektiin, mutta olen itse akvarellitaitelija ja vaan liittuin minun taito ja osaamiseni sen projektin tekemiseen. Tervetuloa minun Youtube -kanavaan, jossa on akvarellimaalaus demo videot: https://www.youtube.com/channel/UCYMsI9PWzENCGe7AjD63UeQ
Lisäksi olen perystannut facebook-ryhmän, joka on tarkoitettu kaikille akvarellimaalauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille.
Tässä on linkki ryhmään: 
https://www.facebook.com/groups/1742997075969354/  

Pyydän anteeksi, suomea ei ole äidinkieleni, teen virheitä, mutta akvarellimaalauksessa ei ole niin tärkeä osata puhua sujuvästi :-)

Kiitokset!

Ystävällisin terveisin,
Angelina Luzhina
www.angelinaluzhina.com
Lue lisää
22. September 2016 13:39

Sivut

123456