Yhdistyksen tavoitteena on saada kaikki jäsenemme verkkoon. Yhdistyksen jäsenluettelo on kuitenkin henkilörekisteri ja julkaistaviin tietoihin tarvitaan aina jäsenen kirjallinen lupa.
Tällä sivulla on niiden jäsenten tiedot, jotka ovat ne itse tänne antaneet. On siis myös sellaisia jäseniä, jotka eivät ole tietojaan tänne luovuttaneet.

Tämä verkossa oleva jäsenien luettelo ei ole sama kuin yhdistyksen jäsenluettelo. Osoitteenmuutokset jäsenrekisteriin tehdään jatkossakin lähettämällä uudet tiedot jäsenasioita hoitavalle henkilölle.

Nimensä mukaisesti jäsengalleria on jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenten galleria. Tilanne tarkistetaan aina vuoden vaihteessa ja galleriasta poistetaan ne, jotka eivät enää ole jäseniä.

Kirjautumalla sivun käyttäjäksi pääset itse lataamaan tietojasi. Lataamalla kuvia galleriaan annat yhdistykselle luvan pyörittää kuviasi satunnaisesti sivuston etusivulla. Jokaisella jäsenellä on 10 Megatavua kuvatilaa käytettävissään.

Mikäli jäsenellä ei ole mahdollisuutta itse ladata tietojaan yhdistyksen nettisivuille, hän voi toimittaa nettiin haluamansa tiedot osoitteeseen jasengalleria@akvarellitaiteenyhdistys.fi. Tämä palvelu maksaa 10 euroa ja se maksetaan yhdistyksen tilille IBAN
FI73 1426 3000 1079 77. Viitenumero on 4420. Kopio maksusta tulee toimittaa palvelupyynnön mukana.

Kaikki kuvagalleriassa olevat maalaukset ovat tekijänoikeuslain alaisia. Lupa maalausten käyttöön tulee aina pyytää taiteilijalta.

Jäsenille alennuksia antavista yrityksistä moni harjoittaa myös nettikauppaa. Tällöin he voivat todeta tilauksen tehneen henkilön jäsenyyden tästä jäsengalleriassa. Jos siis haluat alennuksia nettiostoksista, otathan tämän huomioon.

Klikkaamalla aakkosista voi sukeltaa kuvagalleriaan. Klikkaamalla yksittäistä kuvaa näet sen suurempana.

Angelina Luzhina

Pirjo Lamminmäki