Liity jäseneksi

Yhdistyksen tarkoituksena on kohottaa akvarellitaiteen tasoa ja arvostusta Suomessa sekä koota yhteen akvarellitaiteen tekijät ja tukijat. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Vuonna 2017 jäsenmaksu on 38 euroa. Liittymismaksu on 20 euroa. Liittymis- ja jäsenmaksut maksetaan sitten, kun yhdistys on lähettänyt jäsenelle sitä koskevan laskun.

Yhdistyksen syyskokous päättää maksujen suuruudesta. Kun liittymis- ja jäsenmaksu on maksettu, jäsen saa postitse sekä yhdistyksen että SKjL:n jäsenkortit. 

Tukijäsenmaksu yhteisöille on 100 euroa.

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä on Suomen Akvarellitaitieen yhdistys ry, PL 158, 00101 Helsinki.
  2. Yhdistyksellä on jäsenrekisteri, jota pitää yllä jäsenrekisteristä vastaava henkilö.
  3. Jäsenrekisteriä käytetään yhdistyksen sisäiseen tiedottamiseen ja yhdistyksen hallinnon ja toimikuntien muodostamiseen.
  4. Nettisivuston jäsengalleriassa julkisesti näkyvillä olevat tiedot ovat jäsenten sinne itse syöttämiä ja heidän hallinnoitavissaan. Ylläpidolla on pääsy tarpeellisiin yhteystietoihin.
  5. Jäsenrekisterin tietoja luovutetaan ainoastaan jäsenelle itselleen. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Kaikki muutokset jäsenrekisteriin (nimenmuutos, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ilmoitetaan osoitteeseen sihteerisay@gmail.com

Jäsenrekisteriä koskevat tiedustelut sihteeri Inari Pesoselle, sihteerisay@gmail.com

Huom nykyinen jäsen! Akvart galleria kerää omaa postituslistaansa. Jos jatkossa haluat Akvartin kutsut omaan sähköpostiisi, ilmoita siitä Akvartiin osoitteella galleriaakvart@gmail.com otsikolla SAy:n jäsenosoitteet. Uudet jäsenet voivat ruksata tämän asian jäsenhakulomakkeessa. 

Jos sähköinen lomake ei jostain syystä toimi, pyydämme kirjaamaan ongelmat ja kertomaan niistä
palaute-lomakkeella. Tällaisessa tilanteessa voit tulostaa hakemuslomakkeen ja postittaa sen. 

 

Etunimi:
Sukunimi:
Syntymävuosi:
Osoite:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköposti:
Paikka ja päiväys:
Kerro itsestäsi:
Olen nykyinen jäsen:
Etunimi*:
Sukunimi*:
Syntymävuosi:*
Osoite*:
Postitoimipaikka*:
Puhelin*:
Sähköposti*:
Paikka ja päiväys*:
Suhteesi akvarelliin*:
Taiteilija-CV:
Työnäytteet:

Haluan AKVART gallerian näyttelykutsut sähköpostiini